2013. december 22., vasárnap

Karácsonyváró narancsos keksz

hozzávalók (2 tepsire való adaghoz):

- 10 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- 1 narancs reszelt héja és leve
- 25 dkg liszt
- 2 kiskanál sütőpor
- 10 dkg étcsoki

elkészítés:


A tepsit, sütőpapírral kibéleljük. Az étcsokit kis kockákra vágjuk.
Én a recept alapján dupla adagot csináltam, és így is "csak" 28 db lett, úgyhogy szerintem javasolt egyből duplázni a hozzávalókat! A vajat, a cukrot, a narancs héjával, narancs levével, liszttel és sütőporral kézzel összegyúrjuk, majd hozzáadjuk a csokikockákat.
Kis gombócokat formázunk a masszából és a tepsire nyomkodjuk. 15-20 perc alatt készre sül. :)

Nincsenek megjegyzések: